0629040756

Pura Vida jacht

PURA VIDA exclusieve jachtverhuur is een familiebedrijf dat het woord dienstbaarheid hoog in het vaandel voert! Alle medewerkers van PURA VIDA exclusieve jachtverhuur voelen zich nauw bij de onderneming betrokken. Ons team staat te allen tijde voor u klaar en is alleen tevreden als u het ook bent.

Zodra u aan boord stapt van ons prachtige exclusieve jacht neemt het team van PURA VIDA exclusieve jachtverhuur u alles uit handen. U richt zich op uw gasten en wij doen de rest. Zo wordt ieder evenement een succes ongeacht of dat zakelijk of privĂ© is. 

PURA VIDA biedt keuze uit verschillende vaarroutes die het beste past bij uw evenement. Alle vaarroutes van PURA VIDA exclusieve jachtverhuur worden hier uitvoerig beschreven en zijn voor uw gemak met zorg samengesteld door de ervaren kapitein van PURA VIDA exclusieve jachtverhuur. Uiteraard kunt U in overleg uw eigen route uit stippelen zodat bestemmingen worden bezocht die waardevol zijn voor uw evenement. PURA VIDA exclusieve jachtverhuur denkt graag met u mee om voor elke gelegenheid de mooiste vaartochten in Rotterdam en ruime omstreken uit te stippelen. Exclusieve jachtverhuur PURA VIDA ligt centraal bij Rotterdam en vrijwel alle waterrijke gebieden liggen binnen een vaarafstand. Met een vaartocht geheel voor u op maat garanderen wij een dag om nooit te vergeten. 

PURA VIDA exclusieve jachtverhuur vaart met een zeer exclusieve jacht van 18 meter. Toch heeft u geen vaarbewijs of vaarervaring nodig. PURA VIDA exclusieve jachtverhuur zorgt voor een zeer ervaren kapitein met bemanning. Ook voor de verzorging van alle hapjes en drankjes wordt u alle zorg uit handen genomen door geweldige catering.

Met onze exclusieve jachtverhuur kunt u een motorjacht huren voor besloten vergaderingen , teambuilding, dagtrips, familiefeesten maar ook bruiloftsfeesten, zakelijke evenementen....... en nog veel meer. Wij doen er alles aan om u van een fantastische en onbezorgde dag  te laten genieten.


Specificaties boot: